Ny VD i Heab Byggställningar

Den 1 januari 2019 tar Jonas Rudenstig över som VD för Heab Byggställningar. Han kommer närmast från en position som Regionchef för Heab Skåne och tar över efter Jimmy Hassel.

Tidigare har Jonas arbetat som Platschef på Byggmax under 7 år där han var med och expanderade företaget i Norden, framförallt i Norge. Nu senast, innan han kom till Heab, var Jonas Depåchef på Cramo i Malmö under 2 år. Han har 12 års erfarenhet av ledande befattningar inom byggsektorn.

I min roll som VD kommer jag att vara ute mycket i regionerna, för att ge stöd åt personalen och affärerna. Vi ska jobba tillsammans för att lyfta Heab mot nya höjder. Jag är väldigt tacksam för förtroendet och ser med stor spänning fram emot utmaningen! säger Jonas.

Heabkoncernen står inför en mycket intressant framtid med tillväxt och spännande utmaningar. Efter 11 år som VD i Heab Byggställningar så känns det självklart för mig att lämna över till Jonas. Han är rätt person för jobbet och är en kompetent ledare som i sin roll som regionchef visat att han kan skapa lönsamhet och få människor att växa.

Jimmy kommer nästa år att fokusera på styrelsen, övriga bolag i koncernen samt kvalitets- och arbetsmiljöarbete.