Heab 1986-2020


Heab har varit en del av familjen Hassel i 34 år och det är med viss sorg som vi beslutade oss för att sälja företaget. Men vi  kände att det var dags att lämna över till någon som kunde ta verksamheterna och medarbetarna vidare på resan. 

Verksamheterna i Väst och Skåne är nu i goda händer hos Sydställningar vilket är landets största privatägda ställningsföretag. Man är välorganiserade, välfinansierade och bra på att tjäna pengar. Dessutom så har man ett väldigt bra HR arbete vilket känns tryggt för alla medarbetar som flyttat över.

Stafettpinnen för verksamheten i Östergötland är övertagen av SafeCon Byggnadsställningar. Ett synnerligen trevligt och framgångsrikt företag som ägs av entreprenören Tomas Ekelund.

Vi vill passa på att tacka alla medarbetare, kunder och leverantörer för gott samarbete under alla dessa år. 

Må gått och hoppas att vi ses framöver i något annat sammanhang.

Jimmy Hassel

 

  • Sydställningar

  • Safecon

  • Carenta

  • Ställningsskolan

Sydställningar köper Heab Skåne och Heab Väst

Sydställningar har träffat en överenskommelse om att förvärva HEAB:s avdelningar i Skåne och i Västsverige. Tillträde sker den den 1 september. Förvä…Läs hela artikeln

Safecon köper Heab Östergötland

Safecon förstärker sin verksamhet genom förvärv av Heab Östergötland med en omsättning på ca 65 miljoner. Heab Öst är en anrik ställningsdepå med rötter i ByggVesta och fokus på industriställning. Verksamheten har 40 anställda och är ledande inom arbetsmiljö och säkerhet.

Till artikeln